Bağımsız Denetim Staj Programı

ERG+ Partners denetim ve danışmanlık alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere staj imkanı sağlıyor. Kısa veya uzun dönem staj yapma olanağı sağlayan ERG+ Partners, staj programıyla iş teklifinde bulunulabilecek aday havuzu oluşturmanın yanı sıra denetim ve danışmanlık alanında kariyer planlayan öğrencilere projelerde yer alma fırsatı sunarak deneyim kazanmalarını ve stajyerlere gerçekçi bir kariyer planı oluşturma konusunda yardımcı olmayı hedefliyor.

ERG+ Parners ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olmak için www.ergandpartners.com adresini ziyaret edebilir, staj programıyla ilgileniyorsanız aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden şirket ile iletişime geçebilirsiniz.

Not: Stajyer adaylarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 4.sınıf öğrencisi olmaları tercih sebebidir.

İletişim Bilgileri:

A:  FSM Mh. Balkan Cd. No:62, JUSTWork Ofis No:500 Ümraniye/İstanbul