ARA SINAV MAZERET DİLEKÇESİ TESLİM İLKELERİ

Değerli Öğrenciler,

Ara sınav mazeret dilekçesi teslim ilkeleri aşağıda belirtilmiştir:

1. Mazeret dilekçeleri Bölüm Başkanlığına elden teslim edilmelidir.
  2. Mazeret dilekçelerinde tarih ve imza bulunmalıdır.
  3. Mazeret dilekçeleri eksiksiz doldurulmalıdır.
  4. Mazeret dilekçelerinin ekleri tam olmalıdır.
  5. Mazeret dilekçeleri girmediğiniz sınav sonrasında Bölüm Başkanlığına elden teslim edilmelidir.
  6. Mazeret dilekçeleri mail yolu ile kabul edilmemektedir.
  7. Sağlık Raporu ile ilgili Senato Kararında alınan kararla uyuşmayan sağlık raporları işleme alınmayacaktır.

Yukarıdaki şartları barındırmayan dilekçeler geçersiz sayılacak ve dikkate alınmayacaktır.

Rapor, hastalık, üniversite takımlarında bulunmak vb. nedenlerden ötürü mazeret hakkı talep eden öğrencilerin kalite sayfasındaki FR-0607 nolu dilekçeyi eksiksiz olarak doldurup ekleriyle birlikte Bölüm'e elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Sınav çakışması nedeniyle mazeret hakkını kullanacak öğrenciler FR-0606 nolu dilekçeyi eksiksiz olarak doldurup ekleriyle birlikte Bölüm'e elden teslim etmeleri gerekmektedir.